Onneksi on joulusta selvitty, suhteellisen rauhaisasti vielä. Kissatkin olivat ihan ihmeen kiltisti. Joulukuusi oli kyllä varmuuden vuoksi kiinnitetty kattokoukkuun, mutta ei olisi tarvinnut. Pelkäsin kyllä miten nuo nuorimmat, Pikkinen ja Anninna, suhtautuvat, kun eivät olleet ennemmin moista juttua nähneet.

Kotona on tänään ulkoiltu, kun pakkaselta kyettiin. Anninna teettelee kiimaa vaan ei saa sitä kunnolla päälle. Hiukka harmi, kun sitten on niin ärripurri näyttelyissä. Laihialta jäi toinen serti saamatta, kun neiti ei suvainnut arvostelua. Tuomari halusi vielä toisenkin kerran kokeilla vaan eihän neidille passannut. Olen jo miettinyt, missä kaikessa olen virheitä tehnytkään tuon ärtyläisen kanssa. Muuten on kotona niin ihana, kaikessa mukana ja kerjää hellyyttä.

Vuodenvaihde menee kotona, järjestellään uusia vanhoja huonekaluja oikeisiin paikkoihin. Saan ihanan 40-luvun kirjotuspöydän kotiin kun sen pinta ehditään nyt laittaa oikean väriseksi. sen paikalla nyt ollut tosi iso vanha kirjotuspöytä lähtee myyntiin. Niin, edellyttäen että jollain konstilla saan sen peräkärryyn. naapuriparat, joudun pyytämään kantoapua heiltä.

tänäänkin sorruin ostamaan alenussuklaita, niin eilenkin Kuopiossa käydessäni. olikin eilen kiva päivä , kun tyttären ja hänen ystävänsä kanssa kuljeskelimme siellä. En ole vuosiin käynyt joulun jälkeisissä alennusmyynneissä missään ja kyllä tämä riittääkin taas muutamaksi vuodeksi. Mutta sain fleecetakkiini kasvattajanimen ja pari puseroa myös. Onnistuivatkin hyvin, oli tosi mukava ja palveleva tyttö, joka ne teki. Pitää jatkossa teettää omista kuvista joku paita.